Alle berichten van admin

Over admin

Ervaren maatschappelijk werker-psychotherapeut, B.I.G geregistreerd. Gespecialiseerd in online therapie. Specialisatie: Gezin-partnerrelatie therapie, relatie en autisme, individuele oplossingsgerichte therapie, Chatgroepen relatie en autisme.

Online-therapie

                                                      Online hulpverlening.

Om professionele hulp te verkrijgen moet u vaak al een heel traject afleggen.  Het begint veelal met een bezoek aan de huisarts.  Het advies kan dan zijn, hulp vanuit het maatschappelijk werk of een verwijzing naar de GGZ.
Als u deze stap hebt genomen, ook de intake procedure hebt doorlopen, wordt u op een wachtlijst geplaatst. Dat betekend veelal enkele maanden wachten voordat de therapie of behandeling waarvoor u geïndiceerd bent kan beginnen.
Online therapie bij www.online-therapie.net
Dit is een vorm van therapie waarbij u via internet contact hebt met uw therapeut/behandelaar.
Na aanmelding en een korte intake per mail kunt u dan kiezen voor een behandelingscontact door middel van videobellen, mail therapie of beide.
Online therapie.net kent geen wachtlijst. Binnen 1-2 dagen krijgt u een antwoord op uw aanmelding en start de intake.
Het voordeel bij online therapie ten opzichte van reguliere therapie/ behandeling is:
Dat u niet aan uw werkgever hoeft uit te leggen dat u even anderhalf uur weg moet vanwege een therapie afspraak.
De behandelingsafspraken kunnen ook in de avonduren plaats vinden.
U heeft geen reistijden want u bent thuis achter de computer bezig  met uw behandeling.
Daarbij is er geen sprake van informatie moeten verstrekken aan zorgverzekeraars.
Om die reden is er dan ook voor gekozen is geen vergoeding aan te vragen bij de zorgverzekeraars. De  kosten van mijn online therapie  is daarop aangepast.

De online sessies.
Een therapiesessie via online-therapie.net kan bestaan uit videobellen of maandelijkse email contacten of een combinatie van beide.  Bij video bellen ontvangt u na iedere sessie een samenvattend verslag, zodat u zelf deze therapiesessie nog eens door kan nemen en de eventuele opdrachten en volgende afspraak voor u heeft.
Bij een mail therapie zal er een wederzijds versturen van mails plaats vinden waarbij uw therapeut/behandelaar vragen en opdrachten in verwerkt welke u dan kunt beantwoorden.
Online therapie kan in gezet worden voor individuele problematiek als wel voor relatie problemen.
Een voorwaarde is uiteraard wel dat u goed met de computer om moet kunnen gaan en dat u het aanspreekt om online aan uw klachten te werken.

De aanmeldingsprocedure:
Voor mijn online hulp kunt u zich rechtstreeks per mail aanmelden.
Ook kunt u, als u vragen hebt over de hulp welke u zoekt of mijn hulpaanbod, mij hierover mailen. Mijn mail adressen zijn: info@online-therapie.net  withelpt@msn.com of withelpt@ziggo.nl.
Uw mails worden strikt vertrouwelijk en persoonlijk behandeld en na afhandeling direct verwijderd uit mijn mailbox.