2. Over mij.

Over mij

Mijn naam is Louis de Wit, ik ben in 1943 geboren te Amsterdam.
Woonachtig: Middenweg 1, 7973 KM Darp (Westerveld)

Mijn therapeutische achtergrond:
Na een technische opleiding en werk over gestapt naar de sociale sector  zoals de GSD, waar  ik de opleiding MBO sociale dienstverlening heb afgerond.   Daarna  heb ik een studie Maatschappelijk werk aan de Sociale Academie te Amsterdam doorlopen. Ben tijdens mijn carrière werkzaam geweest als Maatschappelijk werker bij het Algemeen maatschappelijk werk en Internaat voor verstandelijk gehandicapten  en de Geestelijke Gezondheidszorg afdelingen psychosociale hulpverlening, psychotherapie en jeugdzorg
Na mijn studie maatschappelijk werk volgde ik diverse specialistische opleidingen, zoals:

Voortgezette opleiding maatschappelijk werk
Volledig lidmaatschap Nederlandse vereniging voor relatie- en gezinstherapie.
Opleiding tot psychotherapeut (BIG geregistreerd)
Diverse  trainingen op het gebied van advisering bij veranderingen  werksituaties,                     schuldhulpverlening, kernkwadranten en coaching.

In de opleidingsroute tot psychotherapeut heb ik mi,j onder andere, gespecialiseerd in de systeem  therapieën naast een deel psychoanalytische therapie, gedragstherapie en counseling..

In het werken als online therapeut en coach heb ik de nodige kennis en ervaring opgebouwd in individuele- relatie behandeling. Maar ook met paren of partnergroepen van mensen met autisme (ASS)

Het betekend dat ik niet alleen vanuit de systeem theorie werk, maar therapie kan geven op inzicht in onderliggende problematiek en psychodynamiek.
Afhankelijk van de hulpvraag gebruik ik verschillende therapeutische. Na de intake procedure wordt er met u overlegd overleg welke behandelingsvorm het beste bij u aansluit..

Ik ben telefonische bereikbaar onder telefoonnummer:
Mobiel: 0640478926.
Thuis: 0521 342273, waar u ook als ik niet telefonisch bereikbaar ben uw boodschap kunt inspreken.
Ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt me altijd mailen met een specifieke vraag  naar: withelpt@msn.com of withelpt@ziggo.nl

Geef een reactie